Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Auralite 23

Ár:
6.500 Ft (6.500 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2020. november 11.
Szállítási díj: 595 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
AURALITE 23: AZ ÉBREDÉS KÖVE
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egyedi egyetlen darabos ritkaság
Auralite 23 karkötő

Az auralit 23 az ébredés köve. Az egyik legmagasabb rezgésű ásvány, ahogyan a neve is mutatja, 23 különböző ásvány van jelen benne egyszerre.

Kanadából, Thunder Bayból származik, onnan, ahol a legendák szerint az égi és a földi energiák találkoznak, és az energiák olyan magas szintűek, mint sehol máshol a Földön. Az auralit 23 kristályok kb. 1,2-2 milliárd évesek, akkoriban keletkeztek, amikor a többsejtű lények megjelentek a Földön. Ebben az időben a Földet ért becsapódó meteoritok nagyon ritka érceket hoztak felszínre, melyek feloldódtak, és beépültek az ametiszt kristályok szerkezetébe. Egyes források szerint a tudósok nem tudják az összes ásványt azonosítani az auralit 23-ban, valószínű, hogy a meteoritokból idegen bolygóról származó ásványok is beépültek ebbe a kristályba.

A spirituális életben az auralit 23-nak különösen nagy jelentőséget tulajdonítanak, nem véletlen, hogy az ÚJ TUDAT kövének, az ÉBREDÉS kövének nevezik. Úgy tartják, hogy segítségével kapcsolatba kerülhetünk lelki vezetőinkkel, átléphetünk egy magasabb dimenzióba. Nagy szerepe van világ jelenlegi átalakulásában, a tudatosságra ébredésben. Segítségével átléphetjük az idő és tér határait, feltárhatjuk az emberi tudat mélységét.

Az auralit 23-nak nincs két egyforma gyöngye, úgy tűnik, hogy minden gyöngybe más-más világ van zárva.