Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mohaachát karkötő

Ár:
790 Ft (622 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2020. november 04.
Szállítási díj: 595 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
A természet kapuja- Mohaachát
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Mohaachát:

Egyedi tulajdonságok: Ez a stabilizáló kő erősen kapcsolódik a természethez. Úgy tartják, hogy a mohaachát felfrissíti a lelket, és képessé tesz minket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Hasznos segítség az időjárás-változás és a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Rendkívül előnyös mindenkinek aki a mezőgazdaságban dolgozik, vagy bármilyen kapcsolatban áll a növényekkel.

A mohaachát a születést és a szülést elősegítő kő: támogatja a szülésznők munkáját, enyhíti a fájdalmat, és komplikációmentes szülést biztosít. Az új dolgok kezdetének a köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsekből.

A gazdagság köve, vonzza a bőséget.Ez a kristálykettős feladatnak tesz eleget: a rcionális emberek figyelmét irányítja a megérzéseikre, és fordítva, az intuitív embereket hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálják magukat.

Pszichológiailag: a mohaachát növeli az önbizalmat és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy jól kijöjjünk másokkal. Erősíti azt a képességet, hogy soha nem adjunk fel semmit sem.

Szellemileg: támogatja az önkifejezést és a kommunikációt. Egyensúlyba hozza az érzelmeket, enyhíti a stresszt és csökkenti a félelemérzetet. Erősíti a bizalmat és a reményt, fokozottan optimista kő. Hasznos mindenkinek, aki az életkörülményei vagy az agy egyensúlyhiánya miatt szenved a stressztől. Függetlenül, attól, hogy mennyire nehezek azok a körülmények, a mohaachát segít felismerni a kiváltó okot.