Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
10.500 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. április 22.
Szállítási díj: 950 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
K2 RITKASÁG

Fazettált K2 : Ritkaság a K2 hegyről

10.500 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

K2 ásvány 10mm-es szemekből készült karkötő.

K2
A K2 ásvány egy nagyon ritka és újonnan felfedezett ásvány, amelyet a világ második legmagasabb hegységében, a K2-ben bányásznak. Pontos lelőhelye az észak-pakisztáni Skardu terület. Valójában ez egy fehér gránit ami szemet gyönyörködtető világos kék azurit foltokat tartalmaz (ezek átmérője a pár milliméterestől akár a pár centiméteresig is terjedhet ) , mellé társul egy kis földpát és kvarc is. Ritkább esetekben az azurit mellett akár malachit darabokat is találhatunk benne, ezek viszont hihetetlenül értékes darabok!
Gyógyhatásában a gránit és az azurit egymást erősítő hatása fedezhető fel:
A gránit: A stabilitás és a megértés köve. Nagyon erős földelő ásvány,ami segít rendet teremteni a káoszban, erőt meríteni a tapasztalatokból. Segít megtalálnunk a helyünket a világban, tapasztalatink összegzésére serkent,hogy a múltat lezárhassuk és erősebb jellemként továbblépve új utat keressünk magunknak.
Segít sejtjeink regenerálódásban, vitalizálja testünket, erősíti a szívet és serkenti a vérkeringésünket.

Az Azurit: irányítja a médiumi és az intuitív képességek fejlődősét. Tisztítja és serkenti a harmadik szemet, valamint összekapcsolja a spirituális útmutatással. Ez a kristály lehetővé teszi, hogy a testen kívüli utazások könnyen és biztonságosan történjenek meg.
Mentálisan: az azurit világossá teszi a véleményt, új távlatokat nyit és kiszélesíti a gondolkodásmódot. Oldja a kommunikációt régóta zavaró blokkokat, serkenti az emlékezetet. Megkérdőjelezi a valóságról eddig alkotott nézeteinket, és arra ösztönöz, hogy a megrögzött hiedelmeket magunk mögött hagyva vállalkozzunk az ismeretlen megismerésére, így mélyebben bepillantsunk egy új valóságba. A régi meggyőződéseinket a tudatos gondolkodás fokozatos igazságpróbának veti alá Érzelmileg: az azurit eloszlatja a stresszt, az aggódást, a bánatot és a szomorúságot, derűsebbé teszi az érzelmeinket. Átváltoztatja a félelmet és a fóbiát, valamint segít felismerni, hogy miért is foglaltak el olyan fontos helyet az életünkben..
Gyógyhatása: az azurit jótékonyan hat a torokproblémákra, az ízületi gyulladásra és az azok más rendellenességeire; kiegyenlíti a gerincoszlopot, míg a sejtekig hatolva helyreállít az aggyal kapcsolatban bármilyen blokkot vagy károsodást. Gyógyítja a veséket, az epehólyagot, a májproblémákat, a lépet, a pajzsmirigyet, a csontokat, a fogakat, a bőrt; és támogatja a méregtelenítést. Segíti az embrió fejlődését a méhben. Különleges rezgése van az aggyal és a szellemi folyamatokkal: szellemi gyógyító és stresszoldó. Energiával tölti fel a finomtesteket, és újrarendezi a kapcsolatukat a fizikaival, tisztítja a csakrákat. Az azurit elixírje gyógyulási krízist idéz elő: ugyan is a tünetek átmenetileg súlyosbodnak, mielőtt javulni kezdenének.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére